Події

​На ринку в Тернополі затримали бабусю-рецидивістку з Житомирської області, яка поцупила гаманець

11 February 2019, 10:17

Двох злодійок-гастролерок викрили у Тернополі оперативники управління карного розшуку місцевої поліції. Старшу із них – 63-річну жительку Житомирської області впіймали після вчинення нею крадіжки на центральному ринку.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

«Як розповів начальник управління карного розшуку Анатолій Гуска, під час відпрацювання центрального ринку оперативники помітили двох підозрілих жінок і почали спостерігати за ними. Уже невдовзі побачили, як одна із них у натовпі витягує з чужої сумки гаманець. З краденим лиходійка кинулася тікати та на перешкоді стали працівники поліції», - йдеться у повідомленні.

Причетною до протиправного виявилася 63-річна мешканка Житомирської області. Разом із нею була її 27-річна родичка. Обоє жінок мають чималий кримінальний досвід у вчиненні протиправного – були неодноразові судимі за крадіжки.

Поліцейські вилучили крадений гаманець. У ньому було 2200 гривень та банківська карта, поряд з якою на листочку зберігався пін-код від неї. На щастя, зловмисниці не встигли скористатися цим та зняти чужі гроші.

Правоохоронці розшукали потерпілу від рук кишенькарок. 42-річна жителька Козівського району Тернопільщини навіть не встигла помітити, що стала жертвою крадійок, як поліцейські повернули їй втрачене майно.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року в комунальній маршрутці №53 пасажири викрали телефон водія. Наступного дня після публікації відео з камери в автобусі, водію повернули вкрадений телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тернопіль крадіжка ринок кишеньковий злодій поліція  
Матеріали по темі