Суспільство

​У Житомирській області водолази-десантники відпрацьовували спуски на 5-метрову глибину

11 February 2019, 11:34

У Житомирській області водолази Десантно-штурмових військ виконали практичні спуски в крижану воду під лід.

Про це 8 лютого повідомила прес-служба командування ДШВ Збройних Сил України.

«На Житомирщині, на вододромі загальновійськового полігону, військовослужбовці інженерно-саперного підрозділу однієї із військових частин ДШВ провели практичні водолазні спуски в крижану воду під лід. Глибина навчального занурення сягала близького 5 метрів. Під водою, водолази-десантники близько кількох годин відпрацьовували різні завдання: рух за сигналами, пошук затонулих предметів, остропка і підйом предмету тощо», - інформує сайт ДШВ.

За словами командира інженерно-саперного підрозділу однієї із частин Десантно-штурмових військ ЗС України, капітана Руслана Шуневича, такі практичні навички досить необхідні водолазам ДШВ. Вони можуть стати в нагоді під час подальших тренувань та виконання завдань за призначенням. Наприклад, для проведення інженерної розвідки дна, виявлення затонулих предметів та техніки, евакуаційно-рятувальних дій тощо.

Військовослужбовці показали високі результати, відзначили хорошу видимість під водою, сприятливу погоду та готовність до подальших тренувань, - резюмує прес-служба.

Нагадаємо, днями одну з військових частин Десантно-штурмових військ, яка дислокується у Житомирській області, відвідала делегація Збройних Сил Великої Британії.

Як повідомляв Житомир.info, на початку січня 2019 десантники обрали найкращі в 2018 році бригаду, батальйон та військову частину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ десантник водолаз вододром  
Матеріали по темі