Новини компаній

Принципи роботи автовикупу

12 February 2019, 11:05

Автовикуп — це послуга з продажу авто. Точніше, це сервіс, завдяки якому власник може якнайшвидше продати своє авто та отримати за нього кошти. Зазвичай такі угоди укладаються швидко. Бо автовикуп є одним із найоперативніших варіантів продати авто.

У кожному місті існують сервіси, які полегшують продаж авто. Житомир має безліч таких компаній. Інші міста також, залежить від того, де зручно саме вам звернутися до сервісу. Сервіс з продажу авто може працювати за кількома схемами. Так, перший варіант — це оцінка вашого авто експертом та визначення його суми. Якщо вас влаштує, то ви за кілька днів можете підписати договір та отримати кошти.

Друга схема — запросити у автовикупу реальну суму за своє авто. Тоді сервіс буде продавати ваш автомобіль третій людині. Це може зайняти трохи часу, проте ви отримаєте більшу суму та не будете власними силами шукати покупця.

Етапи автовикупу включаються в себе звичні для сервісу послуги. Власникові майже не треба перейматися, як продати авто. Адже про всі деталі йому розкажуть менеджери. Автопродаж може зайняти від декількох днів, то місяця. Це буде залежати від типу ваших домовленостей з сервісом.

Але будь-який автовикуп проходить у 4 етапи.

  • Вибір сервісу, послугами якого ви хочете скористатися.
  • Надіслати заявку онлайн або особисто завітайте до сервісу, щоб обговорити деталі з менеджером.
  • Далі відбувається оцінка вашого транспортного засобу. Експерт огляне авто та скаже, яка його вартість.
  • Підписання договору з сервісом, якщо вас влаштовують всі умови. Після чого ви передаєте авто сервісу, а вам виплачують домовлену суму.

Серед переваг користування автовикупом його доступність та терміновість. Викуп авто часто потрібен власникам через грошові питання. Немає способу швидшого, аніж автовикуп. Терміново продати авто та отримати кошти у короткий термін — якщо вам потрібна така послуга. Інші переваги також є. Наприклад, реальна ціна. Навіть якщо експерт оцінює машину в певну суму, ви завжди можете обговорити фінальний розмір виплати.

Однією з грунтовних переваг також є визначення певних проблем у авто. Там експерти зможуть проаналізувати технічний стан вашого авто та дізнатися, як це впливає на його функціональність.

Також автовикуп може працювати за схемою комісійного продажу. Якщо ви будете готові чекати на кращу суму за авто, то сервіс може виставити його на продаж для третіх осіб. З одного боку вам доведеться трохи довше чекати. З іншого — вам не потрібно особисто займатися пошуком потенційних покупців.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі