Місто

У дворі на Львівській провалився люк та утворилася глибока яма, житомиряни запевняють – вже два місяці ніхто нічого не робить

12 February 2019, 12:39

У Житомирі в дворі по вулиці Львівській, 5 провалився люк «Укртелекома» та утворилося глибока яма, в яку почала стікати вода.

Про це Житомир.info 12 лютого розповів старший по будинку Володимир Шустров.

«Ще у грудні 2018 року на вулиці Львівській, 5 утворилося провалля. Провалився люк «Укртелекому». Яма вже два місяці там. Там вже і вода, і сміття туди кидають. Навіть, одна машина туди ледь не з’їхала. І ніхто нічого робити не хоче. Зверталися і в «Укртелеком», і в міську раду, наш ЖБК писав заяву, і немає результатів взагалі», – розповів місцевий мешканець.

Заступник управління комунального господарства Віталій Шевчук у коментарі Житомир.info зазначив, що люк, який провалився на Львівській, 5, є власністю «Укртелекома».

«Взагалі, це власність «Укртелекома», але до них ви точно не потрапите. Це приватна фірма, яка нікого туди не пускає: ні нас, ні вас. Впринципі, ліквідувати ситуацію повинні вони. Я би вам рекомендував звернутися в інспекцію з благоустрою міста, можливо вони їм припис хоч поштою надішлють», - сказав Віталій Шевчук.

В «Укртелеком» за час підготовки матеріалу Житомир.info додзвонитися так і не зміг.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2019 року житомирянин зняв на відео, як невідомі особи крадуть каналізаційний люк з перехрестя провулків Каракульного та Винокурного на Богунії. 8 лютого поліція повідомила про затримання двох викрадачів каналізаційних люків – жителів Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Львівська люк провалля Укртелеком Шевчук  
Матеріали по темі