Місто

​Через аварію на тепломережі у кількох будинках в центрі Житомира вимкнули опалення

12 February 2019, 14:41

12 лютого у кількох будинках по вулиці Леха Качинського, що в центрі Житомира, пообіді вимкнули опалення.

Про це Житомир.info розповіли читачі, які мешкають у цьому районі міста.

У міському інформаційному центрі Житомир.info розповіли, що опалення відсутнє у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на мережі працівниками КП «Житомиртеплокомуненерго».

«На мережі працюють тепловики. Опалення відсутнє у будинках по вулиці Леха Качинського, 1, 3, 5, 6, 8, 10. Обіцяють відновити роботу по завершенню ремонтних робіт», - розповіла диспетчер центру.

У прес-службі КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомир.info уточнили, що в Житомирі станом на 14.00 12 лютого зафіксовано два аварійні відключення на тепломережі.

«Через порив тепломережі відключено опалення по вулиці Леха Качинського, 1,3,5,6,8,10, вулиці Донцова, 1/11, вулиці Мала Бердичівська, 1», - уточнили в прес-службі «Житомиртеплокомуенерго».

Також за даними комунальників, відсутнє опалення по вулиці Східній, 66, 66а, 64, вул. Гоголівській, 29.

«За цими адресами нині ведуться ремонті роботи. До кінця дня ремонт планується завершити та відновити подачу тепла до будинків», - розповіли в теплопостачальній компанії.

Нагадаємо, 15 січня через аварію на тепломережі кілька годин було відсутнє опалення в 13 житлових будинках по вулиці Старовільській, Володимирській, Перемоги, Короленка у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖТКЕ тепло ремонт опалення  
Матеріали по темі