Місто

Популярна Viseven IT Academy випустила 10-й набір студентів: майже половина вже розпочала свою професійну діяльність

15 February 2019, 09:35

31 січня відбувся ювілейний випуск студентів, які пройшли курс навчання у Viseven IT Academy. Компанія Viseven у Житомирі давно відома не лише своїми цікавими проектами, але й як організатор безкоштовних курсівпрактичного додаткового навчання для всіх, хто бажає стати професійним веб-розробником.

Випускники 10-го потоку за 4 місяці набули практичних навичок у таких областях: HTML5, CSS3, JavaScript, MVC, Vue.js, eWizard, eWizard.js Framework, Cobalt Framework, Git, SCRUM. Впродовж навчання було прослухано 31 лекцію та виконано багато практичних занять.

«Програма курсів обумовлена щоденною діяльністю Viseven, адже компанія співпрацює з глобальними клієнтами зі всього світу. Завдяки новітнім технологіям нам вдається впроваджувати найвищі стандарти в розробці мультиканального контенту для фармацевтичних брендів. Для викладання в Viseven IT Academy обирають провідних спеціалістів компанії, розробки яких високо оціненні по всьому світу».

Наталія Андрійчук, генеральний директор Viseven

Для того, щоб потрапити на навчання до Viseven IT Academy потрібно лише виконати базове тестове завдання. Особливістю курсів є те, що по їх завершенню найуспішніших випускників запрошують до співпраці над цікавими проектами, які ще більше розвинуть потенціал кожного спеціаліста.

«Ми у Viseven завжди відкриті до новаторських ідей і готові запропонувати слухачам курсів чудову можливість реалізувати власний потенціал. Викладачі Viseven IT Academy з радістю ділятьсявласними знаннями, які можна одразу застосовувати на практиці. Не всі, хто приходять в IT Academy, мають досвід, але їх відрізняє бажання навчатись та розвиватись, ставати першокласними спеціалістами. І наш обов’язок – підтримати їх у починаннях і дати успішний старт до розвитку».

Роман Василенко, технічний директор Viseven

За 10 наборів слухачів Viseven IT Academy випустила більше 300 tech-професіоналів. 40% студентів кожного потоку наразі успішно співпрацюють з Viseven. Завдяки знанням та навичкам, здобутим у компанії, деякі з найперших випускників досягли настільки високого рівня професіоналізму, що вжевиступають у ролі викладачів IT Academy.

Програмування вже давно не вважається сферою, де працюють лише чоловіки. І це наочно довів цьогорічний випуск IT Academy: за попередні роки існування курсів частина дівчат на потоці становила 5%, а на 10-ому наборі їх частка зросла до 18%.

Багато слухачів цікавились програмуванням ще до курсів, і як результат, навчання в Viseven IT Academy допомогло структурувати попередньо здобуті знання та набути нових.

«До IT Academy мій код працював, але я знав, що його можна написати простіше та «гарніше». Викладачі поділились своїм досвідом та новими розробками, які стали дуже корисними».

Випускник курсів

Запрошуємо і Вас до світу IT! Зовсім скоро буде оголошено про 11-й набір слухачів до IT Academy, тому слідкуйте за нашими новинами на Facebook. Також Ви можете ознайомитись з відкритими вакансіями Viseven на офіційному сайті компанії.

Про компанію Viseven:

Viseven Group – міжнародна компанія-провайдер tech-рішень для мультиканальних маркетингових стратегій. Серед розробок – унікальна cloud-платформа для створення інтерактивного контенту eWizard, якою активно користуються глобальні клієнти з понад 30 країн світу. Компанія Viseven співпрацює зі світовими фармацевтичними корпораціями та такими tech-гігантами, як Veeva, Salesforce.com, Oracle, IQVIA та Adobe. Viseven має офіси в 5 країнах, проте головний центр розробки знаходиться в Житомирі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі