Місто

​На заводі «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі влаштували вечірку знайомств для своїх працівників

15 February 2019, 16:57

На заводі «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі 14 лютого традиційно влаштували вечірку знайомств для своїх працівників. День закоханих влаштували у форматі «швидких побачень». Учасниками стали сім дівчат та сім хлопців. Решта працівників прийшли підтримати колег.

За умовами заходу, учасники мають 5 хвилин, аби поспілкуватися, дізнатися більше один про одного, а можливо, навіть закохатися. Після пятихвилинного спілкування, по сигналу ведучого, чоловіки пересідають за наступний столик, і так триває, допоки кожен не пройде 7 швидких побачень. Рівень симпатії учасники оцінюють у спеціальній анкеті від 1 до 10 балів, які ставлять після спілкування один з одним.


Зрештою, за результатами анкетування співпало три пари. Друге та третє місце отримали солодкі подарунки та сертифікати на похід до ресторану та у кіно. Пара, яка зайняла перше місце, отримала путівку в Буковель.

«Я вважаю, що це дуже хороший спосіб познайомитися з новими людьми, як чоловіками, так і жінками. Тому що, незважаючи на те, що ми працюємо на одному підприємстві, все одно такого немає, що до тебе хтось з іншого відділу підійде і скаже: «Привіт, я Саша, давай знайомитися». Хочу сказати тим, хто побоявся або засоромився піти: не соромтеся, не бійтеся, в цьому немає нічого страшного. Це дуже класно», - розповіла працівниця заводу «Кромберг енд Шуберт» Житомир Галина Боровська.

«Враження дуже позитивні. Дуже сподобалося. З хлопцями та дівчатами провели гарно час. Дівчата дуже позитивні та класні, було приємно з ними спілкуватися. Ближче дізнався про людей, з якими працюю на одному заводі. Дізнався про їх інтереси: є ті, хто любить танцювати, займатися спортом, вишиває. В цілому дуже класний вечір, мені сподобався», - ділиться працівник заводу Сергій Якубинський.

Окрім швидких побачень, упродовж вечора на працівників заводу чекали різноманітні частування, фотозони та розважальна програма від команди Ліги Сміху «30+».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт день закоханих  
Матеріали по темі