Влада

Президент нагородив орденами двох «афганців» з Житомира

15 February 2019, 17:30

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав президент України Петро Порошенко нагородив двох житомирян.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА, покликаючись на указ президента №36/2019 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав» від 14 лютого.

Відповідно до указу, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та плідну громадську діяльність президент України нагородив:

  • орденом «За заслуги» II ступеня НАРИЖНИХ Віктора Івановича — голову громадської організації «Бойове братство Житомирщини», учасника бойових дій в Афганістані, м. Житомир;
  • орденом «За заслуги» ІІІ ступеня СПІРІНА Олександра Вікторовича — члена громадської організації «Житомирська обласна спілка ветеранів афганської війни», учасника бойових дій в Афганістані, м. Житомир.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав президент Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» III ступеня голову громадської організації «Пулинська спілка ветеранів Афганістану» Олександра Сахневича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент Порошенко орден «афганець»  
Матеріали по темі