Події

На Польовій у Житомирі побилися хлопці, поліція розпочала перевірку

21 February 2019, 11:05

У Житомирі поліція розпочала перевірку за фактом бійки між підлітками.

Про це 21 лютого повідомив сайт Головного управління поліції в Житомирській області.

«20 лютого у соціальній мережі було розміщено відео, на якому зафільмовано бійку між двома хлопцями в Житомирі. Правоохоронці зареєстрували подію та розпочали відповідну перевірку. Працівники ювенальної превенції Житомирського відділу поліції встановлюють учасників та очевидців інциденту», - інформує відділ комунікації ГУНП.

Мова йде про бійку у дворі однієї з багатоповерхівок на Польовій. Про інцидент у фейсбук-групі «Матусі й татусі Житомира» повідомила користувачка під ніком Танюша Осадчук. Вона ж виклала відео бійки.

«Дорогі батьки, зверніть увагу «Польова» може впізнаєте і своє ЧАДО!!! Агресія в підлітковому віці може бути дуже небезпечна. Ладно, якщо парубки один одному дали по лиці й розійшлися, а так вони один одного гасили колінами по голові. І саме дивно те, що старші не розбороняли, а ще й підбурювали. На наші зауваження молодики лише обурювалися матами й не пристойними знаками. Поки не пригрозили поліцією - не розійшлися. Слідкуйте за своїми дітьми й навчіть поважати старших», - закликала житомирянка.


Поліція закликає громадян одразу повідомляти про подібні правопорушення на спецлінію «102», а не поширювати у соціальних мережах відео, яке містить сцени жорстокості.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2019 року у Facebook виклали відео бійки між дівчатами-підлітками. 7 лютого поліція встановила, що всі учасниці конфлікту – учениці житомирських шкіл. Кривдниці 14 років, і вона проживає з бабусею. Лише у 2018 році дівчина тричі втікала з дому.

Досудове розслідування було розпочато за фактом хуліганства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка Польова підліток поліція  
Матеріали по темі