Новини компаній

«НІКАМЕД» - сучасна приватна медична клініка в Житомирі

21 February 2019, 11:10

Всі ми знаємо, скільки неприємностей та турбот нам можуть приносити хвороби. Це і погане самопочуття, і пригніченість, втома, а часом і не працездатність. Іноді державна медицина не може надати всіх фахових консультацій та вирішити наші проблеми. Особливо, якщо це вихідні дні. І часто ми самотужки починаємо лікуватись – знайомі, Інтернет, довідники… І чи варто говорити далі, чим закінчується «самолікування»?


«НІКАМЕД – це багатопрофільна клініка. За 14 років своєї діяльності, НІКАМЕД зарекомендувала себе, як клініка, в якій кожному пацієнту надається оперативна, якісна та висококваліфікована медична допомога. Всі напрями в нашій клініці взаємопов’язані між собою та об’єднані в одну єдину систему. Наразі, ми завершили ремонт за всіма європейськими стандартами. Значною перевагою є нове обладнання, як наприклад УЗД апарат Siemens ACUSON S2000, яке дає можливість зробити ультразвукову діагностику для постановки точного діагнозу пацієнта. На початку 2019 року у нас заплановано відкриття нового відділення, а саме – операційного відділення стаціонару одного дня, де будуть виконуватись малоінвазивні втручання» - Нінель Зубкова, головний лікар медичної клініки «НІКАМЕД».

Наші головні цінності та переваги:

якість;

безпека;

турбота;

раціональність;

своєчасна допомога.

Зручне розташування клініки (район Корбутівки м. Житомира) дає змогу доїхати кожному пацієнту без труднощів (з автовокзалу маршрутним таксі №25, 126, тролейбусом №15а). У своїй роботі ми намагаємось дотримуватись встановленого високого стандарту безпеки в наданні медичних послуг. Як для нас, так і для пацієнтів, важливий оптимальний результат, який можна досягти, надаючи тільки якісні медичні послуги. Ми завжди дбаємо про своїх пацієнтів, тому поважаємо їх цінності, вподобання і потреби, забезпечуємо максимальну інформаційну підтримку. Важливо надавати допомогу своєчасно, без очікувань і зайвих витрат часу. Ресурси наших пацієнтів і клініки використовуються максимально раціонально, підбираючи індивідуальні методи і послуги на засадах доказової медицини, орієнтуючись на співвідношення ціни та якості.

Приватна медична клініка НІКАМЕД надає послуги в таких напрямках:

акушерство та гінекологія;

онко-хірургія-мамологія;

стоматологія ортопедична та терапевтична;

ультразвукова та лабораторна діагностика;

косметологія;

гірудотерапія;

терапія;

неврологія;

ендокринологія.

Клініка «НІКАМЕД» щороку приймає понад 10000 пацієнтів, сотням жінкам з безпліддям допомагає народити довгоочікуваних малюків, також в клініці надають медичні послуги за спеціальними цінами учасникам бойових дій в зоні АТО. Кожного дня ми невпинно вдосконалюємось. Згуртована команда висококваліфікованих лікарів, які мають великий досвід практичної роботи за своєю спеціальністю, постійно здобувають нові знання, беручи участь у різноманітних профільних конференціях. Керівництво клініки регулярно направляє лікарів здобувати нові знання та вміння не тільки в Україні, але й поза її межами. Ми цінуємо наших фахівців і пишаємось ними, адже саме вони допомагають не стояти на місці та розвиватись.

Адреса клініки: Житомир, вул. Чуднівська, 102

Телефони:

(067) 410 32 24

(063) 017 51 34

(0412) 43 34 34


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі