Суспільство

​Плату за світло, яку споживачі перерахували «Житомиробленерго», автоматично переведуть на нові рахунки

22 February 2019, 15:01

Плата за електрику за січень та лютий 2019 року, яку споживачі продовжують помилково перераховувати товариству «Житомиробленерго», автоматично переведуть на рахунки ТОВ «ЖОЕК», яке з січня 2019 приймає плату за світло.

Про це 18 лютого повідомив сайт АТ «Житомиробленерго».

«Ваша переплата протягом січня-лютого 2019 р., яка виникла в результаті помилкового зарахування Вами коштів на рахунок АТ «Житомиробленерго», буде зарахована на Ваші особові рахунки відкриті в Товаристві з обмеженою відповідальністю «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» (ТОВ «ЖОЕК») до 31.03.2019 р. До вищезазначених випадків не будуть проводиться заходи щодо припинення електропостачання», - поінформувала адміністрація компанії.

Споживачам нагадують: рахунки за спожиту електричну енергію, починаючи з січня 2019 року, необхідно сплачувати за реквізитами ТОВ «ЖОЕК».

Як повідомляв Житомир.info, з нового 2019 року споживачі мають платити за світло не «Житомиробленерго», а товариству «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» (ЖОЕК), «Житомиробленерго» тільки прийматиме покази електролічильників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світло електроенергія Житомиробленерго  
Матеріали по темі