Суспільство

У Житомирі нагородили п’ятьох переможців обласного конкурсу «Учитель року – 2019»

22 February 2019, 15:38

У Житомирі 22 лютого в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відзначили переможців та лауреатів обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Привітав вчителів та вручив нагороди голова обласної ради Володимир Ширма, – про це 22 лютого пише сайт Житомирської облради.

«Ви - ті люди, які не побоялися прийняти виклик позмагатися з досвідченими педагогами і продемонструвати на практиці свій індивідуальний стиль навчально-виховної діяльності, творчий підхід до роботи та інші вміння, які вимагає сьогодення. Особливість цьогорічного конкурсу полягає в тому, що він проходить у час освітньої реформи, головна мета якої створити школу, де буде приємно навчатися і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті», - звернувся до освітян Володимир Ширма і побажав їм нових творчих злетів, подальших успіхів та вірності нелегкій, але почесній професії.

Переможців обласного конкурсу «Учитель року – 2019» відзначали у 5-ти номінаціях: «Географія», «Основи здоров’я», «Захист Вітчизни», «Французька мова», «Вчитель інклюзивного класу».

У зональних турах національного турніру професійної майстерності педагогічних працівників взяли участь 164 вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Житомирщини. На обласному етапу конкурсу було представлено напрацювання 64 педагогів.

Переможці:

-у номінації «Захист Вітчизни» - Олег Лавренов, вчитель навчально-виховного комплексу «Школа-гімназія-ліцей» № 10 м. Бердичева;

-у номінації «Географія» - Алла Васіцька, вчитель Коростишівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І ступеня – гімназія» імені Олега Ольжича;

- у номінації «Основи здоров’я» - Ольга Невмержицька, вчитель опорного закладу освіти «Покалівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Овруцької міської ради;

- у номінації «Вчитель інклюзивного класу» - Аліна Євдун, вчитель Зарічанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ружинського району;

- у номінації «Французька мова» - Людмила Нацевич, вчитель Житомирської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 20.

Переможці обласного конкурсу представлятимуть Житомирську область на Всеукраїнському рівні.

Нагадаємо, з 16 травня 2018 року уряд збільшив розмір премії для переможців і лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», прив’язавши його до мінімальної зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 у Житомирі нагородили переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року-2018». Жоден з них не потрапив до фіналу Всеукраїнського конкурсу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ширма конкурс вчитель року  
Матеріали по темі