Новини компаній

​Особливості та достоїнства автомобільних шин Premiorri Solazo

22 February 2019, 17:06

Premiorri Solazo – якісні та надійні автомобільні шини, які мають високі експлуатаційні та технічні характеристики. Купити автомобільну гуму Rosava Premiorri Solazo в Україні можна в компанії «Росава».



Premiorri Solazo — якісні та надійні літні шини від британського бренду, які випускаються в Україні компанією «Росава». Ця гума є відмінним варіантом для автовласників, які вибирають практичні покришки. На відміну від дорогої продукції іменитих брендів, які беруть з покупців високу націнку «за ім'я», український виробник Rosava Premiorri Solazo робить упор на технічні та експлуатаційні показники, встановлюючи найбільш оптимальний рівень цін на світовому ринку. Завдяки такому підходу усі автолюбителі вже зараз можуть користуватися якісними шинами за доступною ціною.

Основні особливості та переваги гуми Solazo

Дешево — зовсім не означає «неякісно», і бренд Premiorri в співпраці з компанією «Росава» довели це на ділі. Автошини Solazo забезпечують високу тягу на сухих та мокрих дорогах, оптимальну стійкість, керованість, хороші розгону-гальмівні характеристики. Спеціальний кремнієвий наповнювач Ультрасил в гумі Solazo гарантує високу економічність та досить значний ресурс автошин. Покришки бренду Premiorri відрізняються оригінальним направленим малюнком протектора, який дозволяє виходити за рамки звичайних міських шин.

Звичайно, гума Solazo Premiorri не претендує на звання «всюдиходів», але шини цілком впевнено почувають себе на дорогах з поганим покриттям, що дуже важливо для українських автолюбителів. Спрямованість малюнка протектора забезпечує оптимальну тягу, що вигідно та зручно для власників потужних автомобілів. Широкі поздовжні ребра надають шинам курсову стійкість, а потужні масивні плечові блоки забезпечують збереження стабільності при різкій зміні напряму руху та проходженні поворотів на високій швидкості. Міцні боковини шин Solazo є ще одним великим плюсом на користь щоденного використання гуми. Описувані покришки стійко витримують бічні удари, порізи та сильні деформації, а все завдяки гумовій основі Santaflex 6 PPD.

Купівля шин бренду Premiorri є кращим рішенням для власників автомобілів середнього цінового сегмента. Це зовсім не дивно, адже багато автомобілістів після покупки цієї гуми не готові проміняти її на вироби інших виробників. Дана тенденція особливо помітна серед водіїв, які експлуатують машини фактично «на знос». Завдяки вражаючій стійкості та прийнятним ходових якостям гума британсько-українського виробництва здатна витримувати експлуатацію в екстремальних умовах.

Унікальні особливості протектора

Хотілося б ще раз розглянути достоїнства стильного та унікального спрямованого протектора покришок Rosava Premiorri Solazo:

  • універсальне конструкторське рішення вирішує проблему відведення води з-під коліс при русі на високій швидкості:
  • шини мають потужні центральні ребра, що забезпечують хорошу курсову стійкість на сухому асфальтоване покриття;
  • поздовжні водовідвідні канали забезпечують кращу курсову стійкість на мокрих дорогах;
  • завдяки згладженим жорстким бічним блокам гума Solazo покращує загальну маневреність автомобілів та сприяє зменшенню бічного занесення на віражах;
  • унікальна конструкція згладжених бічних блоків сприяє рівномірному зносу покришок;
  • для виготовлення шин Premiorri був спеціально розроблений унікальний склад гумової суміші Silica Heat Optimal з додаванням кремнієвих кислот, що виконують функцію каталізатора зчеплення з вологою поверхнею доріг;
  • включення силікатів до складу гумової суміші сприяє сорбуванню рідини та пари на плямі контакту, що також покращує взаємодію покришок з асфальтом;
  • шини Solazo відрізняються зниженим опором коченню, що дозволяє трохи зменшити ступінь витрати палива;
  • унікальний склад гуми Premiorri забезпечує підвищену щільність та міцність матеріалу, а це гарантує високу ударостійкість покришок.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі