Події

Справу коростенця, який зірвав та розтрощив Державний прапор, направили до суду

27 February 2019, 09:00

26 лютого слідчі Коростенського відділу поліції за процесуального керівництва Коростенської місцевої прокуратури направили до суду обвинувальний акт відносно молодика, причетного до наруги над державним символом. Відео із записом умисного пошкодження ним Прапора України з’явилось в інтернет-мережі 15 лютого. За такі дії обвинуваченому може загрожувати до 3 років ув’язнення.

Про це 27 лютого інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Кримінальне провадження було розпочато слідчими Коростенського відділу поліції за матеріалами, переданими співробітниками УСБУ в Житомирській області. Відео із провокативним записом було виявлене ними під час моніторингу інтернет-мережі. Особу зафільмованого порушника встановили поліцейські Коростенського відділу. Ним виявився 23-річний житель райцентру, а події розгортались ще 7 січня поточного року. Один з парубків з групи молоді, які йшли з кафе на дискотеку, зняв встановлений поблизу адміністративного приміщення Прапор. Згодом почав розмахувати ним, бити об землю та нецензурно при цьому висловлюватись», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 лютого слідчі на підставі зібраних свідчень та доказів оголосили підозру парубкові з Коростеня за наругу над державною символікою – Прапором України.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого слідчі Коростенського відділу поліції відреагували на відео у соцмережі, де молодик лається і трощить Державний прапор, і розпочали кримінальне провадження щодо наруги над державними символами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень прапор суд  
Матеріали по темі