Події

Подробиці кровопролиття у Бердичеві: 21-річний хлопець не заперечує факт вбивства матері, але не пам’ятає всіх обставин

27 February 2019, 10:25

За дверима однієї із квартир 57-го будинку, що на вул. Вінницькій у Бердичеві, сімейна сварка на побутовому грунті отримала, на жаль, трагічне завершення: 21-річний син серед білого дня убив матір і наніс ножові поранення вітчиму.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Вік» від 26 лютого.


«Чоловік був при свідомості й зателефонував лікарям «швидкої», сподіваючись врятувати дружину, натомість медики констатували смерть та викликали поліцію. У ході огляду тіла жінки, яке мали направити на судово-медичну експертизу, поліцейські зафіксували кілька колото-різаних ран грудної клітини. Вбивцю вдалось затримати відразу, на місці злочину. Сусіди кажуть: удень їм було чути, як за стіною сваряться, а згодом усе стихло. Люди бояться швидкого повернення й визнання неосудним убивці, бо чутки ходять, що молодий чоловік перебував на лікуванні у психіатричній лікарні. У поліції інформацію остаточно не підтверджують, але і не спростовують», - йдеться в сюжеті.

Непорозуміння і сварки, за зібраними поліцією свідченнями, виникали у родині час від часу. Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може.

«Коротко розповідає про обставини вчинення злочину, не заперечуючи факт вбивства своєї матері, але каже, що не пам’ятає всіх обставин», - розповів заступник начальника слідчого відділення Бердичівського відділу поліції Олег Димченко.

Усі обставини і причини, що призвели до трагедії, з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За чинним законодавством винуватцеві може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого у Бердичеві сварка між сином та матір’ю закінчилася вбивством. У квартирі загиблої також знаходились її 48-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів Димченко поліція вбивство  
Матеріали по темі