Події

У селі Житомирської області через ревнощі побились чоловіки: одного забрала «швидка» з відкритою черепно-мозковою травмою

27 February 2019, 14:40

Подія сталась уранці 26 лютого в одному із сіл Олевського району. Унаслідок нетверезого з’ясування стосунків між двома чоловіками один із них завдав своєму опонентові серйозні ушкодження голови. У тяжкому стані потерпілий госпіталізований до лікарні. Винуватець затриманий поліцією.

Про це 27 лютого інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До Олевського відділення поліції близько 5 ранку надійшло повідомлення про спричинення жителю одного із сіл району тілесних ушкоджень. Медики діагностували у 28-річного жителя цього ж села серйозну відкриту черепно-мозкову травму і терміново госпіталізували його. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Олевського ВП ГУНП. Поліцейські з’ясували, що подія відбулась у будинку 27-річної місцевої жительки, де потерпілий і 26-річний житель Лугинського району чаркували. Попередньо, конфлікт виник на ґрунті ревнощів, тож молодший із чоловіків і наніс старшому опонентові смертельно небезпечні травми», - йдеться у повідомленні.

Слідчі кваліфікували подію як замах на умисне вбивство (ст.15, ч.1 ст.115 ККУ). Усі обставини та причини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

«Винуватця поліцейські затримали. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. За чинним законодавством молодикові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі», – зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого у Бердичеві сварка між сином та матір’ю закінчилася вбивством. У квартирі загиблої також знаходились її 48-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Олевський район ревнощі поліція  
Матеріали по темі