Події

​У Коростені горів будинок, загинув старенький господар

3 March 2019, 14:12

86-річний житель Коростеня Житомирської області вчадів на пожежі, яка ймовірно виникла через куріння в ліжку.

Про це 3 березня повідомив сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«3 березня о 00:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в м. Коростень. Про це рятувальників сповістив сусід, який через вікно побачив вогонь всередині будівлі. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться всередині оселі. Там горіли речі домашнього вжитку. Під час проведення розвідки всередині житла, на полу однієї з кімнат, вогнеборці виявили тіло 86-річного власника без ознак життя», - повідомляють рятувальники.

До ліквідації загоряння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Пожежу локалізували о 00:30 та о 03:45 – повністю ліквідували. Вогонь знищив речі домашнього вжитку у двох кімнатах.

«Попередня причина пожежі – необережність під час куріння, остаточні обставини надзвичайної події встановлюють фахівці», - поінформував сайт УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого в Житомирській області на пожежах загинуло дві людини. Трагедії сталися у селі Овруцького району та місті Коростень.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа УДСНС жертва  
Матеріали по темі