Суспільство

Найкращі подарунки до 8 березня

4 March 2019, 09:33

Приємна пропозиція для чоловіків

8 березня – це чудове свято весни, посмішок, радості, краси. Кожна жінка повинна провести його незабутньо та отримати приємні подарунки. Для чоловіків перший тиждень березня завжди гаряча пора. Більшість представників сильної статі терпіти не можуть шопінг. Тому, часто подарунки підбираються за ціною або за принципом – я таке вже дарував і їй сподобалося.

Інтернет-магазин MAKEUP https://makeup.com.ua/ пропонує здійснювати шопінг в комфортній обстановці. Вам не доведеться витрачати час і зайві гроші, а від віртуальних покупок отримаєте приємні емоції. Каталог цього магазину вражає своєю різноманітністю, але в ньому дуже просто орієнтуватися.

Переваги такої покупки очевидні:

Чого прагне жінка

На жаль, чоловіки часто йдуть по найпростішому шляху – обмежуються букетом або дарують солодощі, шампанське, різні дрібнички. Отримувати їх приємно, але самі по собі вони не є подарунками, а служать для створення святкової, романтичної атмосфери.

Багато речей, які було прийнято дарувати жінкам якихось 30-40 років тому, сьогодні вже втратили свою актуальність. Наприклад, книги. Довгий час саме вони вважалися найкращим варіантом, але сьогодні ситуація змінилася. Такий подарунок доречний тільки, якщо він є замовним. Збірники кулінарних рецептів, книги про схуднення та правильне харчування можуть взагалі зіпсувати свято, бо нагадують жінці, що її місце на кухні, натякають на певні недоліки її зовнішності і фігури.

Деякі чоловіки вважають за краще піднести конверт з грошима. Такий варіант був популярний в період тотального дефіциту, коли полиці магазинів були практично порожні. Сьогодні подарунок у вигляді конверта з купюрами часом сприймається як небажання проявити турботу і увагу, але найчастіше уявлення жінки і чоловіка про розмір такої суми не збігається.

Згідно зі статистикою більше 25% прекрасних дам бажають отримати в подарунок парфумерію і косметику. Справа в тому, що ці засоби допомагають жінкам відчути впевненість у власній неперевершеності. Щоденний ранковий макіяж – це особливий ритуал, який дозволяє налаштувати себе на майбутній день. Чоловікам складно собі уявити, що новий аромат, туш для вій або палетка тіней стають для жінок джерелом позитивних емоцій, заряджають енергією, дарують радість.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі