Події

У Бердичеві електричка збила велосипедиста

4 March 2019, 09:40

У Бердичеві Житомирської області на залізниці загинув велосипедист.

Про це 2 березня повідомив сайт ВІК.

«У Бердичеві на залізничному переїзді, що на Житомирській, знову сталася трагедія: електричка на смерть збила чоловіка. Схоже, обставини подібних пригод не надто відрізняються між собою: не на камеру черговий залізниці розповів, мовляв, бачив, як з боку центру у напрямку району м’ясокомбінату рухався велосипедист. Сигналізація вже сповіщала про те, що ось-ось пройде потяг, і черговий гукав чоловікові, мовляв, куди… Але той, здається, лише сильніше натиснув на педалі й махнув, типу, «Маю встигнути». Не встиг… Зі слів медиків, загиблому на вигляд десь близько 60-ти років», – пише сайт.


Відео сайту ВІК

4 березня в прес-службі ГУНП в Житомирській області повідомили, що електропотяг «Шепетівка-Козятин» смертельно травмував 74-річного жителя Бердичева.

"2 березня близько 10.50 трагедія сталася на залізничному переїзді по вул. Житомирській у м. Бердичеві. Попередньо встановлено, що електропотяг «Шепетівка-Козятин» травмував 74-річного жителя районного центру, який перетинав залізничну колію на велосипеді. Пенсіонер загинув на місці події. Поліція розпочала відповідні перевірки. Правоохоронці закликають жителів області бути вкрай уважними та обережними на залізниці", - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 21 січня 2019 року у місті Бердичів на залізниці загинула молода жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд Бердичів  
Матеріали по темі