Влада

У Житомирській ОДА за 49 тис. грн зробили редизайн сайту, попереднє оновлення було у 2015 році

4 March 2019, 11:05

У Житомирській облдержадміністрації зробили редизайн офіційної сторінки сайту, попереднє оновлення було у 2015 році.

За словами керівника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА Ольги Григор'євої, оновлений сайт почав працювати з вихідних (2-3 березня, - уточ.)

«Запустили оновлений сайт з вихідних, адже попередній «зламали» – спочатку не працював пошук, а згодом і весь. Хто зламав - не знаємо, але японські ієрогліфи при пошуку вказували на магазини звідти. Ми вже давно готували редизайн і оновлення сайту. Планували запустити ще раніше, проте вже декілька разів змінювали деякі модулі на кращі (на нашу думку). Сайт виготовлений ТОВ «ВЕБ КЕЙС», вартість 49 тис. грн. Кошти на новий сайт були передбачені в програмі висвітлення діяльності. На цей рік плануємо заключити договір на техпідтримку, зараз чекаємо пропозицій від фірм. Головна відмінність цього сайту – він простий максимально, і має бути зручним для користувача (після завершення всіх робіт). Що змінили? Дали «повітря» на головній сторінці, максимально забрали в підвал різнокольорові банери, в яких губиться людина. Залишили лише новини і документи. Пошук, щодо якого нам час від часу скаржилися, також буде новий. Поки він працює у тестовому режимі, ми продовжуємо заливати інформацію та переносити документи. Зараз приймаємо пропозиції від користувачів щодо наповнення та модулів сайту. Якщо є ідеї та побажання – чекаємо їх на obl_info@ukr.net», - розповіла у коментарі Житомир.info 4 березня 2019 року Ольга Григор'єва.

«З 2015 року сайт ОДА обслуговували ми (управління інформації, - уточ.) та наші айтішники», - уточнила керівник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації.

Такий вигляд сайт ОДА мав після оновлення у 2015 році


Такий вигляд сайт Житомирської ОДА має після нового резидайну за 49 тис. грн станом на 4 березня 2019 року


Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2015 року розпочав роботу новий сайт Житомирської обласної державної адміністрації – http://oda.zt.gov.ua/. В ОДА інформували, що самі обслуговуватимуть сайт і нічого більше розробникам платити не буде. Розробка нового сайту коштувала 40 тис.грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Григор'єва ОДА сайт редизайн  
Матеріали по темі