Місто

Житомирському ТТУ хочуть зменшити обсяг доходів від продажу квитків, керівник підприємства проти

6 March 2019, 10:43

До порядку денного чергового засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради включили питання щодо додаткової угоди до договору про організацію здійснення перевезень пасажирів міським електричним транспортом шляхом надання трансфертів перевізнику.

Пропозицію розглянути додатковим питання щодо внесення змін до договору з ТТУ на засідання 6 березня озвучив заступник мера Дмитро Ткачук. Проект відповідного рішення виконкому був оприлюднений на сайті міської ради в день засідання – 6 березня.

«Рішення про погодження додаткової угоди до договору №1 від 16 січня. Пропонується зменшити обсяг доходів від продажу квитків: було на березень 6757 тис. грн, а стане 4410 тис. грн», - зазначив доповідач, заступник начальника управління транспорту і зв’язку Валентин Васянович.

Мер Житомира Сергій Сухомлин додав, що такі зміни необхідно прийняти задля фінансової підтримки ТТУ, аби забезпечити виплату зарплати працівникам.

Додаток до проекту рішення виконкому

Присутній на засіданні начальник комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгеній Демчик зауважив, що вказані нові обсяги не є реальними для ТТУ і вони вже подали апеляцію – будуть оскаржувати такі дані, бо ТТУ не отримує такі кошти від продажу проїзних документів, а кошти за квитки збирає КП «Житомиртранспорт». Він також сказав, що не знав про те, що виконком має приймати подібне рішення. На що мер зауважив, що «раз ви не знали про це рішення, то вас не цікавить зарплата працівників».

Євгеній Демчик запропонував меру поспілкуватися окремо з цього питання, але мер відповів, що у начальника ТТУ є профільний заступник (Дмитро Ткачук), з яким і варто розмовляти й домовлятися.

Нагадаємо, у порядку денному чергового засідання міськвиконкому було 34 питання.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого 2019 року в Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні відбулись збори трудового колективу, де Демчик розповідав про заборгованість по заробітній платі та недостатнє фінансування підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ТТУ транспорт  
Матеріали по темі