Події

​У райцентрі Житомирської області двоє молодиків побили охоронника лікарні

6 March 2019, 13:55

Двоє молодиків, які пиячили у дворі медичного закладу в Баранівці, агресивно відреагували на зауваження охоронника про неприпустимість порушення правил поведінки, зчинили бійку і поранили його.

Про це 6 березня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Близько 18 години 5 березня до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про бійку на території лікарні та поранення невідомими 37-річного охоронника медзакладу. На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці попередньо з’ясували, що потерпілий помітив в альтанці у дворі лікарні двох молодиків, які розпивали спиртне. Чоловік зробив їм зауваження та вимагав припинити порушення правил поведінки на території медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

У відповідь незнайомці повели себе агресивно й словесний конфлікт закінчився бійкою і пораненням охоронника гострим предметом у ногу. Чоловікові була надана необхідна лікарська допомога.

«У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що до події причетні двоє непрацюючих місцевих жителів віком 24-х і 27-ми років, один з них вже має судимість. Обидва правопорушники розшукані та нині дають свідчення у відділенні поліції», - повідомив т.в.о. начальника Баранівського ВП ГУНП Віталій Кулаківський.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинений бешкет їм загрожує обмеження волі до 5 років або ув’язнення строком до 4 років.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2018 року у Бердичеві затримали 30-річного рецидивіста, який побив та пограбував водія маршрутки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Баранівка ГУНП лікарня хуліганство бійка  
Матеріали по темі