Місто

ЖК «Тетерівський бульвар» – ідеальна новобудова для сім’ї

6 March 2019, 14:10

«Тетерівський бульвар» – новобудова комфорт-класу від київського забудовника «CBS Холдинг» в місті Житомир. Комплекс знаходиться в лісопарковій зоні, в тихій, захищеній від шуму доріг, еко-зоні міста – районі Корбутівка. Корбутівка цінується чистотою повітря, мальовничою набережною річки Тетерів.

Якщо ви віддаєте перевагу безпеці і екологічності, тоді «Тетерівський бульвар» – це ваш вибір. Архітектурний ансамбль представлений серією будинків з фасадним облицюванням із цегли, доповнює його панорамне скління. Будинки побудовані з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, технічне оснащення від провідних світових виробників. Для комфорту мешканців, комплекси утеплені екологічно чистою мінеральною ватою. Встановлені склопакети, що дозволяє зберегти тепло вашого житла і допоможе заощадити на опаленні.

Планування квартир в ЖК «Тетерівський бульвар» виконані за сучасними нормами ергономіки, що забезпечує максимальний комфорт і затишок для мешканців.

Повноцінна двокімнатна квартира для сім'ї з дітьми. В окремій кімнаті (12 кв. м.) ви можете облаштувати дитячу. У квартирі є роздільний санвузол, що дуже зручно для сім'ї з дітьми. В просторій вітальні з двома балконами і панорамним видом кожен знайде своє місце, тут буде приємно збиратися ввечері за переглядом фільму. Балкони можна використовувати як лаундж-зони або кабінет для роботи. У просторій кухні є функціональна лоджія з панорамним вікном, яку можна використовувати як обідню зону.

Наявність зручної розв'язки міського транспорту дозволить вам без особливих зусиль дістатися від ЖК «Тетерівський бульвар» до будь-якої точки міста. Власникам автомобілів також буде легко побудувати свій маршрут в різні райони міста.

Спеціальна пропозиція від «CBS Холдинг» до жіночого свята!

ВЕСНЯНА ВИГОДА

Купуй Квартиру з вигодою - Вся Вигода жінкам!

КУПУЙ квартиру в житловому комплексі «Тетерівський бульвар» від «CBS Холдинг» та гарантовано отримай свою Вигоду до 2000 у. е!

ДАРУЙ Вигоду жінкам до 8 березня! Діє в період з 4 березня 2019 по 15 березня 2019. Ознайомитися з детальними умовами акції можна у відділі продажів компанії, на сайті tb.zt.ua м. Житомир, вул. Чуднівська, 113.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі