Події

У Тернополі зник водій з Житомирської області, роботодавець звернувся до поліції

7 March 2019, 12:48

Правоохоронці Тернопільського відділу поліції розшукують жителя Новоград-Волинського, Житомирської області, Врублевського Сергія Васильовича, 1992 року народження.

Інформацію про розшук жителя Житомирської області на своєму офіційному сайті 4 березня 2019 року опублікував відділ комунікації поліції Тернопільської області.

«1 березня на лінію «102» надійшло звернення від роботодавця чоловіка. Він зазначив, молодик, який працює в сфері логістики не виконав вимог домовленості, а саме не прибув до пункту призначення. Натомість він прибув до проміжної точки вивантаження товару в Тернополі, залишив автомобіль та зник. Його місце знаходження невідоме», - йдеться у повідомленні.

Прикмети зниклого: ріст 178-180 см., худорлявої тілобудови. Розмовляє суржиком.

7 березня у прес-службі ГУ Нацполіції в Тернопільській області у коментарі Житомир.info уточнили, що станом на сьогодні (7 березня, - уточ.) чоловік перебуває в розшуку.

Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Тернополі (0352) 27-11-70 або на лінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого пішов з дому та не повернувся 52-річний житель Бердичева Микола Ковбан. Рідні просять допомогти розшукати чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук поліція Врублевський водій  
Матеріали по темі