Новини компаній

​Комплекти інсталяції з унітазами Villeroy & Boch для вашої ванної кімнати

7 March 2019, 15:17

Компанія Villeroy & Boch (Німеччина) випускає сантехнічне обладнання для санвузлів і ванних кімнат. Комплекти інсталяції з унітазами Villeroy & Boch цього бренду - еталони якості і функціональності. Наш інтернет-магазин пропонує всім, хто планує капітальний ремонт ванною або туалету, вибрати на сайті відповідну модель з доставкою по Києву, щоб оцінити практичність і надійність сантехнічної конструкції такого типу.

Переваги комплектів інсталяції з унітазом Виллерой

Ми рекомендуємо купити обладнання цього виробника з кількох причин:

  • каркаси і кріпильні механізми міцні завдяки тому, що зроблені з заліза, покритого захисним складом;
  • під час зливу вода витрачається економно, і бачок практично не шумить;
  • можна виставляти потрібну висоту ніжок;
  • за комплектами інсталяцій з унітазами Виллерой Бош легко доглядати, вони не вимагають регулярного уваги і спрощують процес прибирання в санвузлі;
  • їх можна монтувати в будь-якій точці ванної кімнати, оскільки компактна конструкція сховається в стіну, і унітаз займе мінімум місця;
  • кнопки зливу мають гарний фірмовий дизайн, їх просто встановлювати і приємно ними користуватися.

Купити комплект інсталяції з унітазами Villeroy & Boch варто і власникам просторих ванних кімнат, і господарям малогабаритного житла, перед якими питання економії простору стоїть особливо гостро.

Скільки коштує продукція цієї марки?

Ціна комплекту інсталяції з унітазами Villeroy & Boch вище, ніж вартість аналогічних конструкцій від менш відомих заводів-виготовлювачів. Але, як і більшість сантехніки, що виготовляється в Німеччині, ціна вище середньої виправдовується рекордним терміном служби інсталяцій, відсутністю пов'язаних з ними аварійних ситуацій і безвідмовним функціонуванням.

За каталогом можна вибрати і купити комплект інсталяцій з унітазами Villeroy Boch в Україні для монтажу в капітальні та гіпсокартонові стіни, а також підібрати клавіші змиву з відповідним виконанням. Виробник поставляє все дрібниці і витратні матеріали, випускає також інсталяції для підвісних біде і саме підвісне санфаянсове обладнання.

Зв'язатися з оператором, щоб залишити заявку, уточнити наявність знижок на продукцію, домовитися про доставку по Україні та інших важливих моментах, можна по телефону, залишеного на початку сторінки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі