Влада

Для проведення Ради регіонального розвитку Житомирщини за участю президента на заводі обладнали павільйон

11 March 2019, 11:00

Раду регіонального розвитку Житомирщини за участю президента Петра Порошенка проведуть 11 березня на заводі «Кромберг енд Шуберт», який знаходиться в передмісті Житомира.

На території підприємства для заходу обладнали спеціальний павільйон. На зустріч з президентом приїхали представники міст та районів Житомирської області.

Прибуття Петра Порошенка та початок засідання заплановані на 11:30 год.

Нагадаємо, після Ради регіонального розвитку президент планує оглянути у Житомирі новозбудовані гуртожитки для військових. О 17:00 Петро Порошенко в якості кандидата в президенти проведе зустріч з житомирянами на майдані Корольова, а потім там відбудеться концерт за участю Тараса Петриненка та гурту «Плач Єремії». Для цього зранку 11 березня там почали облаштовувати сцену.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році президент Петро Порошенко був у Житомирі 17 січня - привіз Томос про автокефалію Православної церкви України . А після Свято-Михайлівського кафедрального собору Порошенко поїхав на полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій, що неподалік Бердичева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко завод  
Матеріали по темі