Події

Неподалік Житомира 20 рятувальників гасили пожежу на території приватного підприємства

13 March 2019, 11:02

13 березня о 02:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному із трьох приміщень цегляної будівлі приватного підприємства в с. Кам’янка Житомирського району.

Про це 13 березня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю рятувальників вогонь вже встиг перекинутись на покрівлю іншого приміщення. Крім того, спостерігалося сильне задимлення всередині всієї будівлі, загальною площею 1400 кв.м. Керівник гасіння пожежі запросив на допомогу додаткові сили та засоби. Аби не допустити подальшого розповсюдження полум’я по всій споруді, рятувальники негайно приступили до гасіння осередку найбільшого горіння та відбивання полум’я від суміжних приміщень. Вогонь намагалися загасити одразу з двох боків та зсередини будівлі. Тривалий час рятувальники проводили розбір конструкцій перекриття та покриття споруди», - йдеться у повідомленні.

Полум’я знищило 600 кв.м покрівлі, пакувальне приміщення площею 200 кв.м. На гасіння було залучено 20 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

За інформацією управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА будівля, в якій сталася пожежа, належить ПП «Древ і Ко».

Як повідомляв Житомир.info, у с. Садки Романівського району 11 березня рятувальники ліквідовували пожежу в будівлі, де зберігалася готова продукція підприємства по виготовленню деревного вугілля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський район пожежа ДСНС  
Матеріали по темі