Місто

​У Житомирі готуються до капітального ремонту частини Великої Бердичівської: замовили проект та експертизу за 300 тис. грн

13 March 2019, 13:02

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради готується до проведення капітального ремонту частини вулиці Великої Бердичівської і вже замовило проектні та вишукувальні роботи по даному об’єкту.

Про це йдеться в опублікованому на ресурсі ProZorro договорі від 11 березня 2019 року, укладеному управління капітального будівництва з підрядником – ФОП Пославським Олександром Анатолійовичем.

Згідно даного договору, підрядник має протягом березня-квітня «провести проектні та вишукувальні роботи, а саме інженерно-геологічні, інженерно-геодезичні роботи, розробити проектну документацію, провести експертизу по об’єкту «Капітальний ремонт вул. Велика Бердичівська – від майдану Соборного до Старого бульвару в місті Житомир».

Вартість виготовлення проектної документації разом з проведенням експертизи складає 337,92 тис. грн без ПДВ.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Великої Бердичівської від Соборного майдану до Старого бульвару міститься в переліку об’єктів, які збираються відремонтувати за кошти з обласного дорожнього фонду. За словами начальника управління комунального господарства Житомирської міськради Олександра Марцуна, на ремонт п’яти вулиць у Житомирі дорожній фонд ОДА збирається виділити 83 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого 2019 року виконком затвердив перелік з 9 доріг у Житомирі, які збираються капітально відремонтувати у поточному році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога проект Велика Бердичівська  
Матеріали по темі