Місто

За літо у житомирській гімназії №23 збираються за 4,3 млн грн капітально відремонтувати покрівлю

13 March 2019, 17:08

На капітальний ремонт покрівлі будівель Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. М.Й.Очерета, який планують здійснити у 2019 році, збираються витратити 4,3 млн грн.

Оголошення про проведення відповідного тендеру управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради 13 березня опубліковало на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації зазначається, що предметом закупівлі є капітальний ремонт покрівлі будівель гімназії, який мають провести до 1 вересня 2019 року, тобто до нового навчального року. У технічній документації вказаний об’єм робіт, який необхідно виконати, зокрема замінити 1100 кв. метрів покрівлі навчального корпусу та 370 кв. м покрівлі приміщення, де знаходиться спортзал, актовий зал, буфет.

Аукціон планують провести 1 квітня 2019 року, а до цієї дати приймають пропозиції на участь у відкритих торгах.

Нагадаємо, 27 лютого на позачерговій сесії Житомирської міської ради ухвалили рішення про виділення 500 тис. грн з резервного фонду на розробку проекту нового корпусу житомирської гімназії №23.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2019 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 імені М.Очерета в одному з класів обвалилася стеля. 7 лютого мер створив робочу групу, яка підтримала пропозицію будівництва нового корпусу для гімназії № 23. З 18 лютого старшокласники гуманітарної гімназії навчаються в аудиторіях Житомирського університету ім.Івана Франка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія ремонт капремонт покрівля УКБ тендер  
Матеріали по темі