Місто

​На Мальованці у Житомирі хочуть порахувати вільні ділянки, щоб виділити їх сім’ям загиблих АТОвців

15 March 2019, 17:00

У районі Злата Рудня мікрорайону «Мальованка» у Житомирі можуть з’явитися ділянки, виділені родинам учасників АТО/ООС.

На одній із наступних сесій депутатам міської ради запропонують підтримати проект рішення «Про інвентаризацію земель комунальної власності в районі вул. Денишівської, пров. Евеліни Ганської та пров. Шумського», який розмістили на сайті мерії 15 березня.

Так, з метою «забезпечення земельними ділянками родин загиблих учасників антитерористичної операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні (операції Об'єднаних сил)» міськрада збирається:

  • проінвентаризувати землі житлової та громадської забудови комунальної власності Житомирської міської обʼєднаної територіальної громади в районі вул. Денишівської, пров. Евеліни Ганської та пров. Шумського орієнтовною площею 0,60 га з формуванням присадибних земельних ділянок;
  • доручити департаменту містобудування та земельних відносин міськради виступити замовником розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.

Виготовлену техдокументацію щодо земель з формуванням земельних ділянок та державної реєстрації цих ділянок в Державному земельному кадастрі розробники мають подати на затвердження до Житомирської міської ради.

Скрін з google-карти

Нагадаємо, в Житомирській області впродовж 2018 року учасники АТО оформили майже на 700 ділянок більше, ніж рік тому.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році сесія міськради прийняла рішення про виготовлення проектної документації по двох земельних ділянках на Мальованці, де можуть побудувати багатоповерхівку для АТОвців.

Станом на березень 2018 ЖБК «Атошник» будував багатоповерхівку на вул.Князів Острозьких, 59, в якій частину квартир викуплять учасники АТО.

Консультація від міністра юстиції, як учаснику АТО отримати земельну ділянку, тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: земля АТОвець АТОшник інвентаризація  
Матеріали по темі