Місто

Під час відкриття автосалону Citroen у Житомирі представили новий кросовер C5 Aircross

18 March 2019, 13:12

16 березня у Житомирі відкрили новий автосалон Citroen. Цього дня відвідувачам представили нову модель кросовера Citroen C5 Aircross. Новинка має оригінальний дизайн, великий, просторий салон, потужні двигуни, найсучаснішу систему безпеки та зв'язку, широкі можливості персоналізації. Окрім ознайомлення із моделями автомобілів Citroen, у день відкриття на поціновувачів авто чекала насичена розважальна програма: сюрпризи, ласощі, розіграш призів та виступ діджея.

У новому автосалоні надаватимуть такі послуги: покупка авто, кредитування, страхування, обслуговування після продажу. Також відвідувачі можуть скористатися послугою тест-драйв та обміняти своє старе авто на нове.


«Сьогодні відбулося відкриття автосалону Citroen у Житомирі. Автосалон надає клієнтам весь спектр послуг: покупка автомобіля, різні кредитні умови з нашими банками-партнерами та лізинговими компаніями, страхування, післяпродажне обслуговування. Також сьогодні ми презентували новий автомобіль, це кросовер Citroen C5 Aircross. Окрім 30 варіантів персоналізації, він також має широку лінійку двигунів. Це нова модель, в принципі йому не має аналогів по дизайну. Він буде дуже цікавий нашим клієнтам. Наші консультанти із задоволенням нададуть всім покупцям можливість проведення тест-драйву. Також ми надаємо таку послугу як трейд-ін, тобто можна буде залишити своє авто тут і придбати нове», - розповідає виконавчий директор ТОВ «Союз Автомотів» Андрій Кравець.

Відвідувачі автосалону змогли першими побачити та протестувати новий кросовер Citroen C5 Aircross.

«Зручна модель, реально хороша. Також дуже стильна, хороші матеріали, комфортно зсередини. Я думаю, вона буде цікава і для молоді, і для людей середнього віку», – ділиться своїми враженнями відвідувач Олег.

Новий автосалону Citroen знаходиться за адресою м. Житомир вулиця Київська, 106.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автосалон автомобіль Сітроен  
Матеріали по темі