Влада

У САД звітують, що за тиждень відремонтували більше 2 тис. кв. м дороги в чотирьох районах Житомирської області

18 March 2019, 14:34

Упродовж робочого тижня, що минув, у Житомирській області дорожники відремонтували більше 2 тисяч квадратних метрів пошкоджених доріг державного значення.

Про це 18 березня повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Житомирській області, зазначивши, що сприятливі погодні умови дозволяють дорожнім організаціям області виконувати роботи з ліквідації аварійних вибоїн та деформацій дорожнього покриття.

«Так, упродовж тижня, з 11 по 15 березня, на автомобільних дорогах загального користування державного значення Житомирщини було усунуто більше 2 тисяч квадратних метрів пошкоджень. Працювали на автомобільних дорогах: М - 21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в Овруцькому та Бердичівському районах та Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище в Андрушівському та Житомирському районах», – інформують у САД.

Тут також зауважують, що усього з початку року ліквідовано більше 13,5 тисяч квадратних метрів аварійної ямковості на шляхах державного значення області, роботи тривають.

«Нагадуємо, що аварійний ямковий ремонт – це вимушений захід, основною метою якого є забезпечення безпечного проїзду автошляхами та їх збереження від подальшого руйнування», – наголошують у САД.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня 2019 Уряд затвердив Перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році. До Переліку увійшли ділянки шляхів М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський у Житомирській області, завершення робіт на Н-03 Житомир-Чернівці та мосту у Високій Печі, а також початок будівництва мосту через річку Желонь у буферній зоні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога ремонт  
Матеріали по темі