Події

​У Житомирській області Mazda злетіла з дороги і врізалась в дерево: водій загинув, пасажир – у лікарні

18 March 2019, 14:49

У неділю, 17 березня, в Пулинському районі Житомирської області автомобіль Mazda злетів у кювет та врізався в дерево.

Про це 18 березня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 березня близько 17.30 на автодорозі між селами В'язовець та Кошелівкою у Пулинському районі. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Mazda-626», 27-річний житель району, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та допустив зіткнення з деревом», - йдеться у повідомленні поліції.

У результаті ДТП керманич загинув на місці події. Пасажир автомобіля, 23-річний житель району, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Пулинської райлікарні.

Щоб дістати постраждалих з понівеченого авто, довелось викликати рятувальників, - поінформували в прес-службі управління ДСНС в Житомирській області.

«До прибуття бійців ДСНС водія витягли з автівки очевидці події. На жаль, від удару чоловік загинув на місці події. Крім того, в транспортному засобі на передньому сидінні перебував пасажир, якому затиснуло нижні кінцівки конструкціями легковика. Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину автівки, на яку прийшовся удар, дістали чоловіка та передали до карети «швидкої». Потерпілого госпіталізували до Пулинської центральної районної лікарні з травмами різного ступеню важкості», - повідомили подробиці події рятувальники.

Нагадаємо, поліція встановлює особи загиблих у двох ДТП пішоходів: чоловіка та жінки. Обидві аварії трапились на трасі Київ-Чоп у Житомирському районі в один день – 16 березня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 15 березня у Житомирі зіштовхнулися Skoda і «дев’ятка», загинув 33-річний перехожий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція ГУНП ДСНС рятувальник Пулини пасажир  
Матеріали по темі