Суспільство

«Житомирські ласощі» використовують у виробництві лише якісну та перевірену сировину

18 March 2019, 15:30

14 березня у ЗМІ з’явилася інформації про те, що влітку 2018 року ТОВ «Торговий дім «Житомирські ласощі» придбало неякісний яєчний порошок та використало його для виробництва своєї продукції. Втім, дана інформація не відповідає дійсності.

Так, кондитерська фабрика й справді замовила у ТОВ «Пріоритет Про» яєчний порошок, виготовлений ТОВ «Смак продакшин». Яєчний порошок, що поставили дані компанії на фабрику, був забракований нашою лабораторією (було проведено низку лабораторних досліджень та з’ясовано, що його якість не відповідає встановленим вимогам). Відтак, вся партія товару була відправлена назад постачальнику.

Хочемо наголосити на тому, що діюча на підприємстві система управління якості та безпечності на основі Міжнародного стандарту ISO 22000 та FSSС 22000 гарантує надійний захист нашого виробництва від надходження неякісної сировини. До процесу виробництва продукції «Житомирських ласощів» допускається лише та сировина, яка окрім сертифікатів відповідності від постачальника, проходить незалежний контроль якості кожної партії поставленої сировини у нашій лабораторії.

Варто зазначати, що заручниками даного недобросовісного товариства стала низка підприємств України, які також отримали підроблену продукцію. Водночас, поліцією було відкрито кримінальне провадження проти ТОВ «Пріоритет Про» та ТОВ «Смак продакшин», в якому ми та інші підприємства України виступаємо стороною, які постраждали від шахрайських дій даних компаній. Також хочемо наголосити, що наше підприємство максимально сприяє слідству в виявлені нечесних постачальників сировини.

Прес-служба ТОВ «Торговий дім «Житомирські ласощі»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі