Місто

​Проект будівництва нового корпусу гімназії №23 обійдеться бюджету Житомира в 1,5 млн грн

18 March 2019, 17:20

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради за 1,5 млн грн замовило виготовлення проекту будівництва нового корпусу житомирської гуманітарної гімназії №23.

Звіт про укладення договору з Житомирською філією інституту «НДІпроектреконструкція» від 18 березня 2019 року опублікований на ресурсі ProZorro.

У даному договорі вказано, що підрядник має провести проектні та вишукувальні роботи по об’єкту, розробити проект та робочу документацію, провести експертизу. Загальна вартість робіт, у тому числі й проведення експертизи, становить 1 млн 497 тис. 265,2 грн з ПДВ.

Інженерно-геологічні та інженерно-геодезичні вишукування мають бути проведені вже в березні 2019 року, а протягом квітня-червня повинні розробити проект та робочу документацію.

Нагадаємо, постійна комісія з питань бюджету Житомирської міської ради, розглядаючи питання щодо внесення змін до цільової програми будівництва об’єктів комунальної власності на 2018-2020 роки, рекомендувала визначити орієнтовний обсяг фінансування виготовлення ПКД по будівництву нового корпусу гімназії у сумі 1499,68 тис. грн та виділити з міського бюджету кошти в сумі 500 тис. грн.

27 лютого на сесії Житомирської міської ради на проект будівництва нового корпусу гімназії №23 депутати виділили в якості авансу 500 тис. грн з резервного фонду.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2019 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 імені М.Очерета в одному з класів обвалилася стеля. 7 лютого мер створив робочу групу, яка підтримала пропозицію будівництва нового корпусу для гімназії № 23. З 18 лютого старшокласники гуманітарної гімназії навчаються в аудиторіях Житомирського університету ім.Івана Франка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія ремонт капремонт покрівля УКБ тендер проект  
Матеріали по темі