Події

У Житомирі Scania, яка перевозила автомобілі, зіштовхнулася з Toyota

22 March 2019, 10:38

У Житомирі 22 березня на вулиці Жуйка фура, яка перевозила автомобілі, зіштовхнулася з Toyota.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Близько 8:40 ранку на бердичівському КП сталася ДТП. Білий легковик «підліз» під фуру, яка перевозила автівки», – повідомили читачі.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«22 березня о 8:38 до поліції надійшов виклик про те, що на вулиці Жуйка, 28 сталася ДТП за участю двох транспортних засобів: Scania з напівпричепом, водій, 1972 р.н., та Toyota Rav 4, водій, 1986 р.н. Попередньо відомо, що водій Scania з напівпричіпом перед поворотом ліворуч не врахував дорожньої обстановки, не зайняв відповідне крайнє положення на проїзній частині, та недотримався безпечного бокового інтервалу й скоїв зіткнення з автомобілем Toyota Rav 4, який рухався у попутному напрямку. При ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Потерпілих немає», - розповіла співробітник патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня 2019 року неподалік Житомира, на повороті до смт Гуйва, вантажний Mercedes зіштовхнувся з приміським маршрутним автобусом № 115 «Житомир – Озерне». У наслідок зіткнення постраждав пасажир вантажівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вантажівка ДТП поліція Жуйка  
Матеріали по темі