Події

​На кордоні з Білоруссю в Житомирській області собака знайшов психотропні ліки у жительки Молдови

23 March 2019, 10:34

22 березня надвечір в пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники Житомирського загону виявили в іноземки таблетки психотропної дії.

Про це 23 березня повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«На в’їзд в Україну прибув мінівен «Mercedes-Benz» молдавської реєстрації, у ході огляду якого в однієї з пасажирок в особистих речах правоохоронці за допомогою службового собаки, підготовленого для пошуку наркотичних засобів, виявили психотропні лікарські засоби «Андипал». Везла пігулки громадянка Молдови, 1985 року народження, яка їхала з Російської Федерації до країни походження транзитом через територію Білорусі та України». – розповіли прикордонники.

Жінку було притягнуто до відповідальності за порушення законодавства України. Виявлені таблетки вилучено встановленим порядком. Заходи в пункті пропуску прикордонники проводили спільно з працівниками Житомирської митниці.

У прес-службі Житомирської митниці ДФС розповіли, що запобігли спробі ввезення на митну територію України лікарського засобу, що міститьдіючу речовину «фенобарбітал».

«Громадянка Молдови обрала смугу руху «червоний коридор» і не внесла інформацію про переміщуваний товар у митну декларацію, склавши його у речовій сумці без ознак приховування. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України, що передбачає штраф у розмірі 100 % вартості товару з його конфіскацією.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня житомирські прикордонники в пункті пропуску «Виступовичі» в автомобілі ВАЗ виявили травматичний пістолет з набоями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліки психотропи таблетки митниця прикордонники  
Матеріали по темі