Політика

Скільки кандидатів у виборчому бюлетені та чи вірять житомиряни у чесні вибори. Опитування

25 March 2019, 17:07

Чи знають житомиряни кількість прізвищ у бюлетені для голосування на виборах президента-2019 та чи вірять у чесність виборів? З таким запитанням 25 березня журналіст Житомир.info вийшов на пішохідну Михайлівську.


«39 кандидатів. Не вірю, тому що вибори чесними ніколи не були, підкупи», - відповідає Алла.

«Я точно не скажу, приблизно, може, чоловік 30. А я віри особливо не маю, тому що вся верхівка прогнила до такого рівня, що треба її просто прибирати», - говорить Валерій.

«39 чоловік. Можливо, вони будуть чесні. По-перше, дуже велика активність, багато молоді буде голосувати, і, можливе, це якось буде контролюватися», - каже Світлана.

«39. Я вважаю, що на сьогоднішній день вони мають бути чесними. Я думаю, що будуть чесними, тому що міжнародна спільнота в принципі буде не дуже задоволена, якщо вибори будуть проведені нечесно», - стверджує Святослав.

«50-40 кандидатів. Не вірю, тому що все купується. Тим паче на даний момент все купує Порошенко», - каже Олена.

«39, напевно. Хочеться вірити у чесність», - зазначає Валентина.

«Ну має щось бути добре. Треба ж вірити у добре, ну скільки можна поганого», - додає Лариса.

«40 з чимось кандидатів. Сподіваюсь на чесні», - говорить Тетяна.

«Ні, не цікавлюсь. Не чув, не знаю», - каже Олег.

«50-60 кандидатів. Вірю, тому що агітація ведеться. Якщо б людські голоси нічого не вирішували, то агітація просто б не велась», - відповідає Ігор.

«Чоловік 30. Я не вірю, адже частина кандидатів пропонує кошти за голос», - ділиться Микола

«39. Важко відповісти, але хочеться вірити, звичайно. Гарантії ніхто не може дати, правильно? Але сподіваємося що так, адже 39 кандидатів, кожен намагатиметься забезпечити своїм членом комісії для проведення чесних виборів. Я вважаю, якщо будуть чесні вибори, то, можливо, і щось зміниться», - розповідає Ольга.

Як повідомляв Житомир.info, на черговому засіданні Центральної виборчої комісії 8 березня затвердили форму і текст виборчого бюлетеня на виборах президента України 31 березня 2019 року. Після скасування реєстрації п’яти кандидатів у президенти у бюлетені залишилося 39 прізвищ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори голосування опитування бюлетень  
Матеріали по темі