Суспільство

​Огляд матчу житомирського «Полісся» та київського «Динамо» та післяматчевий коментар тренера

26 March 2019, 14:04

Житомирське «Полісся» розписало бойову нічию із київським «Динамо». Товариський поєдинок відбувся на тренувальній базі столичного клубу. Із перших хвилин динамівці почали створювати моменти поблизу воріт «Полісся», але попри високий клас суперника житомиряни впевнено оборонялись і зберігали власні ворота в недоторканності. Попри бажання протистояти супернику на рівних підопічні Анатолія Безсмертного все ж пропустили першими і отримали гол у роздягальню: на 43 хвилині «Динамо» повело в рахунку.

В перерві тренерський штаб «жовто-зелених» знайшов необхідні слова, і в другій половині зустрічі «Полісся» почало грати в нападі значно впевненіше. Така гра житомирян дозволила їм зрівняти рахунок на 76-й хвилині. Після розіграшу кутового найспритнішим у штрафному майданчику киян виявився Олександр Логінов, який відправив м’яч у сітку воріт «Динамо» після скидки партнера. Фінальний свисток арбітра зафіксував результативну нічию 1:1.


Подібні поєдинки значно додають впевненості гравцям житомирської команди, переконаний головний тренер ФК «Полісся» Анатолій Безсмертний.

«Спаринг вийшов хороший. Для нас цей матч був дуже важливий в плані того, щоб хлопці розуміли, що вони не гірші за інших, і важливо те, що ми робимо, і те, як ми робимо. Сьогодні ми ще раз перевірили себе на тлі дуже хорошого суперника. Гра вийшла. І сьогодні для нас було більше позитивних моментів, ніж негативних. Хоча дуже багато було і огріхів, але в цілому матч вийшов хорошим в плані емоцій і в плані позитивного для нас результату. У першому таймі «Динамо» були кращими, створювало багато моментів. Але в цілому ми грою задоволені. Хлопці молодці, всі спрацювали добре. Хоча є нам над чим працювати. Потрібно багато чого виправляти, щоб гідно боротися з командами такого класу. Для нас це дуже важлива гра», - сказав головний тренер житомирського «Полісся» Анатолій Безсмертний.

Перший матч у ІІ лізі після зимової перерви ФК «Полісся» зіграє проти тернопільської «Ниви».

Як повідомляв Житомир.info, в понеділок, 25 березня, на стадіоні в Конче-Заспі житомирський ФК «Полісся» зіграв товариський поєдинок із київським «Динамо».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч Динамо Полісся  
Матеріали по темі