Місто

У Житомирі відкрили новий фірмовий салон «Śnieżka»

26 March 2019, 14:35

Сучасні будівельні матеріали та високоякісна лакофарбова продукція – у Житомирі відкрито новий фірмовий салон «Śnieżka», бренду, який присутній і знаний на українському ринку вже 20 років. Салон оснащений модерним виставковим обладнанням, на якому всю лінійку виробів групи компаній «Śnieżka» розміщено за видами матеріалів і торговими марками. Тут споживачі знайдуть: ґрунтувальні засоби, водоемульсійні фарби, емалі для дерева і металу «Śnieżka», імпрегнати, лаки для деревини марки «Vidaron», а також продукти для утеплення фасадів «Foveo Tech». Окрім того, салон забезпечено різними інформаційно-поліграфічними матеріалами й оригінальними взірцями кольорів.

«В напрямку розвитку фірмового салону, компанія «Снєжка-Україна» працює понад 5 років. Ми, як виробник, прагнемо аби в магазинах фірмового стилю був максимально індивідуальний підхід до кожного клієнта, щоб салон повсякчас був забезпечений усією лакофарбовою продукцією і потрібними довідково-інформаційними матеріалами. А загалом тут має завжди панувати приязна атмосфера для кожного відвідувача, адже це впливає на репутацію бренда і успішну репутацію магазину», - каже регіональний представник ТзОВ «Снєжка-Україна» Олександр Дмитренко.


«Śnieżka» – це гарантія корисних покупок високоякісних лакофарбових матеріалів, виготовлених за європейськими технологіями. Компанія «Снєжка-Україна» створила магазин на партнерських засадах спільно з ТзОВ «ВІКТРЕЙДИНГ».

«Ми щиро раді відкриттю фірмового салону. Ми дійсно хочемо, щоб наш салон був корисним кожному відвідувачу, і ми, колектив компанії, завжди раді зустрічати наших відвідувачів, надавати професійні консультації і забезпечувати професійними матеріалами», - говорить провідний спеціаліст ТзОВ «ВІКТРЕЙДИНГ» Юлія Петракова.

Відвідувачам салону нададуть кваліфіковані рекомендації і поради з вибору потрібних лакофарбових матеріалів, підбору і їх поєднання для дизайну різних видів поверхонь, а також продавці-консультанти затонують лакофарбові матеріали за допомогою кольорувального обладнання.

Житомиряни, які прийшли на відкриття салону-магазину «Śnieżka», розповідають: приємно вражені великим асортиментом продукції.

«Хороший асортимент, дуже здивувала фарба «Преміум класік». Досить таки непогана фарба. Я думаю, що варто спробувати. Ми використовували застарілі моделі, а нові я думаю, що будуть хороші», - ділиться покупець Юрій Музийчук.

Фірмовий салон розташований у центрі міста, на вулиці Покровській, 54.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: салон фарба  
Матеріали по темі