Політика

Нардеп від Коростенського округу в декларації не вказав компенсацію за орендоване у Києві житло

27 March 2019, 11:08

Народний депутат від Коростенського округу №64 Володимир Арешонков (фракція Блоку Петра Порошенка) за минулий рік отримав у Верховній Раді 549 тис. 710 грн зарплати.

Про це зазначається в його декларації за 2018 рік, оприлюдненій 22 березня.

Крім зарплати Арешонкову за рік виплатили 88 тис. 802 грн пенсії, пенсія його дружини становила 18 тис. 844 грн за рік.

Інші доходи в декларації не вказані, хоча за даними сайту Верховної Ради народний депутат Володимир Арешонков щомісяця отримує компенсацію за орендоване житло або готельний номер, яка в 2018 році становила 20 тис. 150 грн на місяць, тобто за рік нардеп мав би задекларувати 241 тис. 800 грн отриманої компенсації.

Також у декларації немає інформації про орендоване у Києві житло, за яке й виплачується компенсація. Нагадаємо, раніше Володимир Арешонков декларував оренду з листопада 2014 року готельного номеру площею 15 кв.м. в готелі готельному комплексі «Київ», який належить управлінню справами Апарату Верховної Ради України.

За 2017 рік Арешонков вказував зарплату за викладацьку роботу в Житомирському державному університеті ім.Івана Франка, тепер ця інформації в декларації відсутня.

Задекларована нерухомість родини нардепа за рік не змінилася, також незмінною залишається і задекларована готівка: 420 тис. грн у Володимира Арешонкова та 7 тис. доларів у його дружини.

Власного автотранспорту у родини немає, натомість нардеп у Києві користується службовими автомобілями Верховної Ради.

Як повідомляв Житомир.info, зарплата народного депутата від Чуднівського округу Віктора Развадовського за 2018 рік становила 532 тис. 358 грн, він двічі купував та продавав автомобілі й заробив 7,5 млн грн на продажу нерухомості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арешонков декларація нардеп  
Матеріали по темі