Місто

​ЖК «Вільський» - шлях додому

28 March 2019, 12:38

Ще кілька років тому житомиряни прискіпливо і ретельно вивчали інформацію про кожного забудовника, який починав будівництво. Тепер житомиряни знають, що найкоротший шлях додому – це житлові комплекси від«АРТХАУС ГРУП».

Забудовник за останні 2 роки вже здав у експлуатацію три житлових комплекси, серед яких такий відомий у Житомирі, як ЖК «Домашній». Тепер настала черга нового проекту – ЖК «Вільський».

Житловий комплекс «Вільський» - це 9 поверхів просторих квартир з можливістю перепланування, зведених з сертифікованої червоної цегли.

«Ми використовуємо тільки сертифіковані матеріали, які вже пройшли випробування не одним проектом та забудовником. Утеплення будинку буде з мінеральної вати. У дизайні використовуємо поліфасад та мокру штукатурку. Комплекс будуватиметься на 2 під’їзди, перший поверх передбачено для комерційного використання розміром від 50 до 300 м кв.», - розповів керівник відділу продаж Валентин Кривопішин.

Метраж квартир від 38 кв. м для однокімнатних і від 74 кв. м для трихкімнатних. У плані проекту також передбачені й двокімнатні квартири.Усі житлові метри можна перепланувати по-своєму згідно сучасних трендів зонування.

Вся інформація найближчим часом буде викладається у відкритий доступ на сайтіvilskiy.zt.ua або у відділі продажу, що розташований на об’єкті за адресою вул. Вільський шлях, 14а.

Деталі можна дізнатись за телефоном +38 (097) 778 28 00.



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі