Влада

У Житомирі влада має намір демонтувати 5 МАФів. Адреси

2 April 2019, 17:36

У Житомирі влада має намір демонтувати три кіоски та два автотрейлери.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про демонтаж тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Житомирі» опублікований на сайті міськради від 2 квітня 2019 року.

Зазначено, що «з метою дотримання вимог законодавства та порушень у сфері благоустрою і утримання об’єктів благоустрою м. Житомира в належному естетичному та санітарному стані, у зв’язку з відсутністю відомостей про наявність дозвільної/погоджувальної документації на розміщення об’єктів», виконком вирішив затвердити перелік споруд, що підлягають демонтажу.

У додатку до проекту рішення опубліковані фото та вказані адреси МАФів, які збираються прибрати з вулиць міста.

Перелік тимчасових споруд, розміщених на території міста Житомира самовільно та/або без паспорта прив’язки, оформленого відповідно до чинного нині законодавства, що підлягають демонтажу:

1.вул. Велика Бердичівська, 89/2 (кіоск);



2. вул. Новопівнічна, 17 (кіоск);



3. пров. Шкільний, 9 (автотрейлер);



4. вул. Князів Острозьких, 93-а (автотрейлер);



5. вул. Гоголівська, 17 (кіоск).

Усі фото з додатку до проекту рішення виконкому

У додатку також зазначено, що відомості про право власності (користування) земельною ділянкою стосовно кожної з тимчасових споруд відсутні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2016 року виконком Житомирської міської ради прийняв рішення «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення та рекламних засобів», у якому прописані підстави демонтажу тимчасових споруд та реклами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кіоск МАФ демонтаж автотрейлер  
Матеріали по темі