Місто

Не просто контактний зоопарк: центр сімейного дозвілля Multizoo запрошує на віртуальну екскурсію і реальний відпочинок

3 April 2019, 10:42

Контактний зоопарк Multizoo працює у Житомирі трохи більше року, і за цей недовгий час його вихованці встигли подарувати відвідувачам море позитивних емоцій.

Подив, захоплення і радість – небуденні почуття прочитуються в очах дітей, котрі пригортають кролика, лоскочуть мавпочку, почухують ігуану (віднедавна в зоопарку з’явився і тераріум). До речі, в цьому плані Multizoo – не лише розвага для малечі, а й місце, в якому дитина отримує розуміння того, що кожному потрібна турбота. Спілкування з братами нашими меншими вчить враховувати потреби оточуючих, бути чуйним та уважним до інших.

Мабуть, більшість житомирян і гостей міста, переважно ті, хто має дітей, хоча б раз відвідували контактний зоопарк і вважають, що вже все там побачили. Однак в Multizoo можна повертатися знов і знов, адже йому є чим дивувати. Окрім «тваринного світу», тут розгорнуті локації, які дозволять відпочити усій сім’ї.

  • Candy bar
  • Поки ваша дитина спілкується з чотирилапими, грається на інших запропонованих локаціях, ви насолоджуєтесь спокоєм, а ще ароматною кавою з чимось солоденьким. Здавалося б, нічого особливого. Однак мами-тати, які проводять з невгамовним і допитливим малюком більшу частину дня, оцінять таку сієсту.

  • Фотозона
  • Частину емоцій з Multizoo можна забрати з собою та засклити у рамку, адже тут діє колоритна фотозона. Куточок для знімків – тематичний та змінюється залежно від пори року і визначних свят. Нині тут – Великдень: тюки сіна, кольорові крашанки і жовтодзьобі курчата-клубочки. Окрім того, на фотосесію можна залучати і тварин із зоопарку. Тож посміхатися «на замовлення» малюку точно не доведеться. Радість дитини, зафіксована на світлині, прикрасить стіну вашої квартири і стане чудовим подарунком для бабусь і дідусів.

  • VR-пісочниця
  • Ландшафтний дизайн – словосполучення, яке мало хто з дітей навіть вимовити зможе, але спробувати себе проектантом – запросто. В інтерактивній пісочниці, за допомогою технологій віртуальної реальності, звичайний пісок «оживає» й перетворюється на дивовижну оазу, яку створює сама дитина: вода, ліси, гори і навіть виверження вулкана. Ігри з піском розвивають дрібну моторику та є особливо корисними для дітей з проблемами психофізичного розвитку.

  • Кімната з нянею
  • Намагаєтесь скупитися продуктами у супермаркеті, а малюк тягне щось з кожної полиці або ж бігає торговим залом, що ви ледь встигаєте його наздогнати? Або у вас запланований візит до стоматолога, а дитину ні з ким залишити? Ситуації, знайомі більшості мам. У Multizoo тепер для вас є помічниця – кваліфікована няня, яка протягом кількох годин зможе пильнувати та розважати ваше чадо. До послуг вашого малюка – кімната за скляними стінами та зі штучною травою, іграшки світових брендів, будиночок, в який можна заходити, «лазалка», кінетичний пісок. Прозора кімната обладнана й камерами відеонагляду: де б ви не були, зайшовши на сайт Multizoo, можете спостерігати за своєю дитиною та бути впевненими, що вона в безпеці. Для того, щоб залишити дитину в кімнаті з нянею, не обов'язково купувати квиток у зоопарк, адже це окрема послуга.

    • Кімната для проведення свят

    День народження у Multizoo точно буде оригінальним і незабутнім. На іменинника та його гостей чекає екскурсія зоопарком з можливістю лагідно потискати тварин, майстер-клас з Handmade, святкова програма – аніматори, пінна вечірка, шоу мильних бульбашок, паперова дискотека тощо. Організувати смачний стіл тут також допоможуть.

    Окрім функції організації дозвілля, Multizoo взяв на себе і соціальну роль. Працівники контактного зоопарку безкоштовного проводять групові екскурсії для діток, яким у житті не надто пощастило – вихованцям дитячих будинків, дітям з неблагополучних сімей, дітям з розладами нервової системи. Працівники Multizoo кажуть: бачити ті емоції, які випромінюють такі дітки, – дорогого коштує. Тож тут закликають керівників закладів, де перебувають соціально незахищені діти, а також очільників організацій, які опікуються особливими малюками, приводити своїх вихованців до центру дозвілля, аби добра у житті цих дітей стало більше.

    Оцінити переваги центру сімейного дозвілля Multizoo можна навіть не виходячи з дому, відвідавши його віртуально за допомогою 3D-туру http://3d.zt.ua/ До речі, віртуальну екскурсію створили наші житомирські спеціалісти, які надають якісні послуги за помірною ціною.

    І ще одна корисна новина, особливо для тих, хто ще не був у Multizoo і досі вагається: у закладі триває акція, переможець якої зможе безкоштовно відвідати зоопарк зі своєю сім’єю. Детальніше можна дізнатися на сторінці https://www.facebook.com/MULTIZOOua/ або на сайті https://multizoo.com.ua.

    Multizoo відкритий для відвідувачів щоденно з 10.00 до 21.00 в ТРЦ Глобал UA (біля магазину «Фокстрот»).

    Житомир.info

    Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
    Теги: Multizoo зоопарк контактний зоопарк центр дозвілля відпочинок вихідний 3d тур віртуальна екскурсія  
    Матеріали по темі