Події

​Під час нічного патрулювання у Житомирі поліцейські затримали двох водіїв з ознаками наркотичного сп’яніння

5 April 2019, 10:28

Упродовж нічного патрулювання вулицями Житомира поліцейські виявили трьох водіїв з ознаками сп’яніння, двоє з них, ймовірно, перебували під дією наркотиків.

Про це 5 квітня на своїй сторінці у соцмережі повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«Під час нічного чергування інспектори 1 роти виявили трьох водіїв, котрі керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння», - йдеться у повідомленні поліції.

Перший випадок мав місце на вулиці Вітрука. За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 21013. Під час спілкування з водієм, 1999 р.н., патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження освідування громадянин відмовився. Патрульні поліцейські оформили протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП.

Надалі, під час патрулювання вулиці Покровська за порушення правил дорожнього руху правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 2101. У ході перевірки документів патрульні поліцейські виявили у останнього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків водій погодився пройти освідування, як наслідок прилад зафіксував результат 0.67 проміле. Оформлено протокол за ст. 130 КУпАП.

Третій випадок патрульні поліцейські зафіксували на вулиці Дмитра Донцова. За порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Тойота, водій якого керував транспортним засобом з ознаками наркотичного сп’яніння. Від проходження освідування та здачі аналізів останній відмовився. На місці зупинки інспектори патрульної поліції оформили протокол за ст. 130 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2019 року у Коростені п’яний водій на ВАЗ врізався та зніс частину паркану чужого домоволодіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патруль водій наркотики алкоголь сп'яніння  
Матеріали по темі