Місто

Житомирські комунальники латають ями по маршруту благодійного пробігу «Біжу за життя», який пройде 6 квітня

5 April 2019, 11:53

На дорогах, якими 6 квітня проляже маршрут спортивно-благодійної акції «Біжу за життя» в районі житомирського парку культури, закінчують ямковий ремонт.

Про це у коментарі Житомир.info 5 квітня розповів начальник комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради, екс-керівник «Зеленбуду» Олександр Шевчук.

«По всіх дорогах, які зазначені у схемі пробігу, пройдемося аварійним ямковим ремонтом, без вирізки фрезою. Ремонт уже триває, сьогодні будемо закінчувати. По цьому маршруту проїхався майстер, на сьогодні залишився невеликий клаптик в районі вулиці Пушкінської, якщо я не помиляюся. До забігу все встигаємо, трасу забезпечимо», - сказав Олександр Шевчук.

Нагадаємо, згідно з проектом рішення «Про проведення в м. Житомирі спортивно-благодійної акції «Біжу за життя», який виконком підтримав 20 березня 2019 року, комунальному підприємству «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради до 6 квітня 2019 року доручалося провести ямковий ремонт вулиць, по яких буде пролягати легкоатлетичний забіг.

Маршрут пробігу наступний.

Бульвар Новий (біля кінотеатру "Жовтень") – вул. Пушкінська – бульвар Старий – парк культури і відпочинку – бульвар Старий – вул. Фещенка-Чопівського – провул. Червоного Хреста – вул. Пушкінська– бульвар Новий – кінотеатр "Жовтень":

Скріншот з додатку до рішення міськвиконкому

Як повідомляв Житомир.info, на пробіг «Біжу за життя», де збиратимуть кошти для онкохворих дітей, зареєструвалося більше 400 учасників, в тому числі нардеп і дружина мера Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пробіг Біжу за життя ямковий ремонт УАШ  
Матеріали по темі