Влада

Мер Житомира звільнив начальника КП «Зеленбуд» та призначив його на нову посаду

13 March 2019, 14:39

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин звільнив директора КП «Зеленбуд» Олександра Шевчука із займаної посади та одразу ж призначив його керівником КП «УАШ».

Розпорядження «Про звільнення Шевчука О.С.» та «Про призначення на посаду начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Шевчука О.С.» мер Житомира підписав 11 березня 2019 року.

«Розглянувши заяву Шевчука О. С. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: звільнити 11 березня 2019 року Шевчука Олександра Сергійовича, директора комунального підприємства «Зеленбуд» Житомирської міської ради з займаної посади за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - йдеться в документі.

Виконувати обов’язки директора КП «Зеленбуд» буде головний інженер цього підприємства Олександр Волокіта.

Другим розпорядженням міський голова Житомира призначив Олександра Шевчука керівником КП «УАШ».

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ткачука Д. Г., заяву Шевчука О.С., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України: призначити з 12 березня 2019 року Шевчука Олександра Сергійовича на посаду начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться в розпорядженні мера.

Нагадаємо, 12 березня на сайті Житомирської міської ради зявився проект рішення сесії про припинення КП «УАШ» шляхом приєднання до КП «Зеленбуд».

Як повідомляв Житомир.info, керівником КП «Зеленбуд» із серпня 2016 року є Олександр Шевчук, до нього підприємство очолював Валерій Дев’ятко, який звільнився у зв’язку з виходом на пенсію. У 2017 році мер продовжив контракт із Олександром Шевчуком до 9 серпня 2019 року.

Обов’язки керівника КП «УАШ» Житомирської міської ради з 1 лютого 2019 року виконує заступник начальника цього підприємства Дмитро Павлов, до нього підприємство очолював Сергій Янушевич, який за рік отримав 219 тис. 957 грн зарплати і звільнився у січні 2019-го через особисті причини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленбуд УАШ розпорядження призначення Шевчук  
Матеріали по темі