Місто

17 родин змагались за перемогу в житомирському обласному фестивалі «Мама, тато, я - спортивна сім'я»

5 April 2019, 17:56

17 родин із різних міст, районів та об'єднаних територіальних громад Житомирської області боролись за перемогу в обласному фестивалі «Мама, тато, я - спортивна сім'я». Цей фестиваль проходить в області вже 15-й рік поспіль, а фіналісти регіональних змагань представлятимуть Житомирщину у всеукраїнському фіналі, який щорічно відбувається в Києві на майдані Незалежності.

Організатори фестивалю розповідають: участь у змаганнях беруть як новачки, так і досвідчені родини, які вже неодноразово перемагали в обласних фестивалях. Однак, в першу чергу - цей фестиваль - це чудова нагода родині зібратись разом і нагадати всім про переваги здорового способу життя.


«Родинні змагання - це найпотужніша популяризація здорового способу життя, адже одна команда - одна родина. Це і відповідна комунікація, родина спілкується, підтримують одне одного. І, відповідно, це найпотужніша популяризація здорового способу життя. Всеукраїнський центр надає нам всебічну підтримку, ми нагороджуємо переможців усілякою спортивною атрибутикою, тобто, заохочуємо до здорового способу життя», - розповідає директор Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення Адам Хільченко.

Учасники змагань розповідають: для них участь у фестивалі - це завжди спортивний азарт і прекрасна нагода поспілкуватись.

«Це об’єднує родину, це дає якісь емоції, переживання. Разом радіти, можливо, трошки і засмучуватись, але - це дуже добре. Ми вже не вперше беремо участь, наша родина свідомо популяризує здоровий спосіб життя, не тільки в змаганнях, а й в повсякденному житті. Не лежачи на дивані батько має сказати сину - йди робити зарядку. В нашій родині заведено, що я встаю першим, роблю зарядку, а всі троє наших синів повторюють за мною вправи. І звичайно ж підключається наша мама», - каже учасник обласного фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім’я» Олександр Гарбовський.

Усіх учасників змагань організатори нагородили спортивним інвентарем, дипломами та медалями. Ну, а переможцями фестивалю стали родина Ковальчуків із Малинського району, саме вони і представлятимуть у всеукраїнському фіналі фестивалю, який відбудеться 24 серпня на майдані Незалежності в Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: родина змагання  
Матеріали по темі