Події

​У парковій зоні на Богунії житомирянин вигулював собаку і натрапив на ручну гранату

9 April 2019, 12:17

У Житомирі під час прогулянки в парковій зоні чоловік натрапив на небезпечну знахідку.

Про це 8 квітня повідомила прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«8 квітня вибухонебезпечний предмет часів минулих війн знайшли на одній із вулиць Житомира. Житель обласного центру натрапив на небезпечне відлуння війни під час прогулянки в парковій зоні. Про це він одразу ж повідомив службу порятунку та до приїзду рятувальників пильнував місце виявлення. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як гучна граната РГД-33», - йдеться у повідомленні рятувальників.

У прес-службі управління ДСНС журналісту Житомир.info розповіли, що гранату виявили в парковій зоні мікрорайону Богунія.

«Житомирянин вигулював свого собаку в парковій зоні. Саме пес, ймовірно, першим і натрапив на небезпечний предмет. Чоловік сповістив рятувальників і пильнував знахідку до їх прибуття», - додали у прес-службі.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року в житомирському гідропарку на дорозі поблизу ресторану «Дубки» депутат Богунської райради Сергій Семенов натрапив на мінометну міну часів минулої війни.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році на вулиці Офіцерській на Богунії в Житомирі підлітки знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: граната вибухівка ДСНС Богунія  
Матеріали по темі