Події

У райцентрі Житомирської області перекинулася фура з колодами, яку водій забув поставити на ручник

10 April 2019, 14:32

У смт Народичі Житомирської області перекинулася вантажівка з деревиною.

Про це 10 квітня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Повідомлення про автопригоду надійшло до поліції близько 20.30 9 квітня. Водій повідомив, що перекинувся його автомобіль.

«На місці події працівники сектору реагування патрульної поліції Народицького відділу з’ясували, що водій вантажівки DAF, 24-річний житель Баранівського району, зупинився на узбіччі та забув увімкнути ручні гальма. Унаслідок цього автомобіль, завантажений лісоматеріалами, рушив з місця та з’їхав у кювет, де перекинувся», – інформують у поліції.

У результаті ДТП ніхто з людей не постраждав, автомобіль отримав механічні пошкодження.

Поліцейські доставили керманича до медичного закладу, де було встановлено, що він перебуває у тверезому стані. Відносно чоловіка поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня 2018 року в смт Ємільчине Житомирської області у річку з’їхав мікроавтобус, якого водій забув поставити на ручник.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фура вантажівка лісоматеріали колоди ручник  
Матеріали по темі